sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Sitruunaiset lohinyytit



by Meeku

Taivas varjele, että tuli hyvää! Lohimedaljonki foliolle, päälle rouhittua merisuolaa, mustapippurirouhetta, sipulia, sitruunamelissaa, sitruunamehua ja rypsi-oliiviöljyä. Nyytti kiinni ja paistetaan 200 asteessa n. 40 min.
P.S. lohi ei tartu niin kovin folioon kiinni, jos laitat medaljongin alle palasen leivinpaperia.



2 lohimedaljonkia (n. 150 g kpl)
1 sipuli (n. 80 g)
sitruunamelissaa (hakkaa pieneksi)
sitruunamehua (1 tl / annos)
ruokaöljyä (1 tl /annos)
suolaa, mustapippurirouhetta

Reseptistä tulee kaksi annosta ja yhdessä annoksessa on n. 443 kcal.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti