torstai 9. heinäkuuta 2015

Gin & tonic -jääpalat

Löysin netistä Seljankukka GT-jäädyke -ohjeen ja sen pohjalta tein jääpaloja. Näistä ei pääse humaltumaan, mutta tuovat mukavaa raikkautta kesäjuomiin. Koska jääpaloissa on alkoholia, ne eivät jäädy yhtä koviksi kuin pelkästä vedestä tehdyt jääpalat. Kun palat ovat jäätyneet, irrottele ne kulhoon ja laita takaisin pakastimeen ja ota sieltä tarpeen mukaan.

4 cl giniä
4 dl tonic-vettä (Schweppes Indian Tonic)
4 rkl seljankukkamehutiivistettä
coctailkirsikoita
sitruunamelissaa

- Laita kirsikat ja sitruunamelissan lehdet jääpalamuotteihin.
- Sekoita nesteet ja kaada em. päälle.
- Anna jäätyä pakastimessa vähintään 8 t tai yön yli.





Tee seljankukkamehutiivisteestä mehua ja lisää kannuun sitruunamelissan lehtiä
maun ja näön vuoksi. Kaada mehu lasiin ja lisää jääpalat.

Kategoria: Kaloreita ei lasketa. Jääpaloja tästä annoksesta tulee n. 40 kpl.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti